0

Selgros deschide magazin online

selgros-deshide-magazin-online

După Metro, Cora și Carrefour, un nou lanț de hypermarketuri decide să intre pe piața online din România. Selgros Cash&Carry România în parteneriat cu operatorii websiteului MegaMarket.ro au ințiat un proiect prin care cele peste 11.000 de produse comercializate de Selgros se pot achizționa și online cu livrare directă acasă în maxim 24 de ore.

Din păcate, în momentul de față comenzile se onorează doar locuitorilor din București, Otopeni și Corbeanca, urmâd ca în a doua parte a lui 2014 să se poată onora comenzi și din orașele Cluj-Napoca, Brașov și Timișoara. Ma întreb din Constanța oare cand?

Cei care doresc să comande direct de pe smartphone, o pot face prin intermediul aplicației de mobil care este disponibilă atât pentru Android cât și pentru IOS (în Apple Store momentan nu apare aplicația).

Plata pentru produse se poate realiza online cu cardul, pe website și în aplicația de mobil, numerar în momentul livrării comenzii sau prin ordin de plată pentru societăți.

Așa cum îi șade bine oricărui magazin online recent lansat, au pregătit și o promoție pentru clienți: Recomanzi siteul unui prieten, el primește un voucher de 20 de lei pentru prima comandă efectuată, iar tu primești un voucher în valoare de 10 lei când persoana recomandată primețte prima comandă acasă.

Puteți vizita magazinul online la www.MegaMarket.ro

 

Prodix

Web padawan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *