0

Weekend Roundup

Probleme cu notebook Asus pro52l

Sambata seara m-am pierdut in diferenta orara cu un notebook asus care pur si simplu refuza sa se conecteze la o retea wireless parolata.  Am instalat si am dezinstalat driverul de wireless si minunatia aia de Atheros de mi-a venit rau, nu se conecta si pace. Am incercat pe 3 locatii diferite cu 1-2 retele parolate sau nu. Astazi si-a revenit. Ce dracu a avut? Doar condensatorii din el stiu!!

Windows 7

Deoarece sunt genul care nu suporta sa lipseasca o icoana de la locul ei, pana ieri nu m-am incumetat sa testez noul windows 7.  L-am instalat pe laptopul unui prieten, am facut cateva teste si pot sa zic cu mana pe inima ca o sa migrez catre el cat de curand.  Noul taskbar e, cum ar zice Dan Diaconescu, senzational.

Imi place ca se misca repede,  a instalat aproape toate driverele necesare, partea de retea merge brici, vizual e cool :))

Ce nu imi place este ca a redenumit my documents, am auzit ca are probleme cu unele programe (personal imi trebuie zend-ul care nu merge pe variante 64).

Vreau sa imi fac timp sa il instalez si eu pe desktop-ul meu sa in bag in „productie” si atunci o sa mai vin cu pareri pro si contra.

Wii time

Duminica pret de vreo 4-5 ore am alergat, am sarit, m-am tarat ca un nebun intr-o compentitie, pe viata si pe moarte, cu un prieten la Wii Family.   Dupa 5 ore eu eram aproape mort de durere si febra, vecina de sub mine cred ca deja se interna la nebuni iar playstation-ul meu plangea la gandul ca poate il paste un schimb de stapan >:).

Prodix

Web padawan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *