0

Se cauta luxul la apartamentele din Bucuresti

Pentru bucurestenii cu dare de mana asupra carora criza financiara nu a avut un impact prea puterninc, dezvoltatorii imobiliari au propus variante de locuinte de lux. Astfel, piata de imobiliare Bucuresti se afla inca in topul oraselor unde se construiesc cladiri cu locuinte luxoase si unde oamenii cu resurse financiare sunt dispusi sa cheltuiasca sume mari de bani pentru o locuinta de vis.

Unul dintre acesti dezvoltatori pe piata din capitala este Domenii Park, un ansamblu rezidential amplasat in cartierul Domenii si ridicat pe o suprafata de 5000 de mp. Si acest complex rezidential, ca multe altele, ofera variante luxoase, spatioase de apartamente, Bucuresti-ul din nou situandu-se pe un loc previlegiat din acest punct de vedere. De pilda, un apartament cu trei camere se intinde pe o suprafata de 143 de mp fara a lua in calcul si balcoanele care mai au si acestea o suprafata de 18 mp, cat o camera dintr-un bloc de tip vechi.

La asemenea suprafata, pe langa luxul conferit de finisajele interioare si pretul unei asemenea locuinte este pe masura. Astfel, un apartament cu trei camere intr-un asemenea complex costa 270.000 de euro fara TVA, pretul final fiind de 335.000 de euro.

Existe insa si variante mai ieftine, astfel o garsoniera ajunge la 82.000 de euro, in timp ce o unitate cu doua camere ajunge la 110.000 de euro. Pretul este, poate, mai accesibil pentru ca pe piata de garsoniere si apartamente Bucuresti, oferta este una foarte bogata, iar in capitala regasim suficienti clienti care isi permit sa achizitioneze o locuinta de lux intr-un ansamblu rezidential.

Chiar daca acestea sunt mai ieftine, totusi, clientii cauta apartamentele cu trei camere, mai spatioase. In acest ansamblu rezidential au fost incheiate deja 15 tranzactii, iar sase dintre ele au avut ca obiect locuintele cu trei camere, la preturi de aproximativ 300.000 de euro.

Prodix

Web padawan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *