2

Problemă afișare pagina de Yahoo Mail

De ceva vreme, nu sunt sigur dar cred că imediat după ce Firefox s-a updatat la ultima versiune, pagina de Yahoo Mail se încarcă total aiurea și nu pot citi niciun mail.

problema-yahoo-mail

Dacă și la tine pagina se încarcă fără stilurile CSS și este afisat mesajul Your screen elements are hidden from view. Press Esc or move pointer to the center of the screen to return to Mail, poți rezolva problema în două moduri:

1. Din bara de adrese, ștergi ‘https’ de la începutul adresei și apoi apeși Enter

adresa-yahoo-1

 

2. Click pe scutul din fața adresei, click pe sageata din dreptul butonului ‘Keep Blocking’, apoi alegi Disable Protection on This Pageadresa-yahoo-2

Din păcate, aceste soluții nu sunt permanente, dacă închizi și accesezi iar pagina, problema reapare.

Prodix

Web padawan

2 Comentarii

 1. Salve!
  Am intalnit si eu problema asta dar nu am gasit o solutie permanenta sau un raspuns concret; am rezolvat, temporar, prin a doua solutie dar as putea adauga ca:
  – si in internet explorer (parca v 8!?) erau probleme;
  – nu toate conturile yahoo au probleme; unul se conecteaza fara dificultate, altul nu.
  Daca aflati ceva mai multe detalii, as fi curios, sa stiu care-i cauza. Multumesc!

  P.S.: …parca auzeam ceva la stiri ca au fost atacate conturile de yahoo („romanii au fost cei mai afectati”) de un virus care, cica, colecteaza ceva date despre posesori, in special date bancare – de’aia-mi place mie cashu’:)

 2. Salut Mihai,

  Am observat si eu ca nu pe toate computerele apare problema. Mai am un desktop cu windows 8 in aceeasi retea si se logheaza fara probleme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *