1

Posturi de radio online

Nu cred sa existe persoana care sa nu fii ascultat vreodata un post de radio, mai ales in momentele cand se afla in masina si se indreapta spre serviciu ori atunci cand se afla in bucatarie si asculta la micutul aparat de radio care difuzeaza muzica postului preferat.

Insa, de ceva timp, posturile de radio au inceput sa se mute online. Aproape toate radiourile din fm au si un stream pe internet, unde retransmit ceea ce se aude in fm. Desi este mai greu sa fie gasite, deoarece nu mai merge treaba cu rotitul sau scanarea frecventelor, totusi pot fi gasite aproape toate posturile cautand pe internet “radio online” si veti descoperi site-uri care le-au strans pe toate intr-un singur loc, astfel usurand gasirea postului preferat.

Multe site-uri au impartit radiourile pe categorii, in functie de muzica pe care o difuzeaza, facand astfel posibila ascultarea doar unui anumit gen muzical preferat. Pentru mine asta este un mare avantaj, pentru ca imi place sa stiu ce ascult inainte de a da click pe un post.

Un astfel de site, care are foarte multe posturi de radio este si www.radiourionline.ro, un site care arata binisor, care imi permite sa gasesc cu usurinta postul ce-l ascult in fiecare zi si din cate am observat, majoritatea radiourilor sunt active, spre deosebire de alte site-uri in care jumatate sunt nefunctionale si te fac sa-ti pierzi timpul aiurea, semn ca este cineva care se ocupa de el, d-aia l-am si ales pentru a-l prezenta.

Asadar, acum puteti asculta muzica favorita stand in fata laptopului fara a mai fi nevoie sa porniti vreun alt aparat, ci e suficient sa aveti instalat Winamp ori alt program care sa va permita ascultarea posturilor care transmit pe internet. Voi ce post de radio ascultati, din online sau fm?

Prodix

Web padawan

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *