2

Media player full hd – Egreat R200 Pro

De cand am primit cadou acest media player pot spune ca am un mic centru de entertainment in casa. Primul lucru de care m-a scapat a fost cablul vga care lega calculatorul de televizor, apoi de faptul ca nu mai tineam calculatorul pornit cat timp vizionam filmul la tv.

Sub carcasa de aluminiu bej zace un mic monstru : procesor 400 Mhz, 128 MB dd2, 256 MB flash, redare Full HD 1080p, Wi-Fi incorporat, conexiune SATA externa, rack intern de 3,5”, posibilitate conectare unitate DVD sau Blu-Ray, suport pentru formatul audio FLAC.

Partea misto abia acum este: el standard vine cu software destul de limitat, dar s-au gasit niste baieti destepti (si pasionati) pe softpedia care se joaca cu un custom firmware pentru el.

Odata pornit si conectat la o retea wireless (are si port LAN) ai acces la zeci de site-uri cu filme online, seriale online(subtitrate), muzica (OneHD – cine stie 😛 ), Youtube, Vimeo, desene animate, xxx, TV online (vreo 40 de canale de la Dolce, cateva de prin tara, o gramada de afara [Showtime, Abc, Cnn, etc], canale de sport), fluxuri de stiri, radio online, flickr, picasa, curs valutar, etc …

Poti sa il conectezi la reteua din casa si sa copiezi filme sau muzica din calculator direct pe hdd-ul intern cu ajutorul unui client FTP. O alta chestie tare este ca reda direct imagini de dvd (ISO-uri).

Alte informatii despre media player-ul Egreat R200 Pro, si cat costa gasesti aici. Am uitat sa va spun ca vine si cu cablu HDMI cadou 😛

Prodix

Web padawan

2 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *