3

London Pub Constanta

Au trecut vreo 3 săptămâni de când am fost la London Pub in Constanta dar din lipsă de timp nu am apucat să îmi descarc of-ul virtual.  În seara asta a venit vremea să îl scot din draft.

Localul arată bine în interior (e nou, știu) atmosfera aduce cu un pub englezesc chiar dacă are cateva trasaturi balcanice pe ici pe colo. În seara când am fost, muzica era putin cam tare, dar foarte bună. Aveau un dj care vreau să zic că a pus muzică pe sufletul meu de băutor de bere, doar că se putea da puțin mai încet să nu fi nevoit  să țipi la masă ca să te faci auzit (sau am îmbătrînit eu și nu mai suport decibeli în plus 🙂 ).

La capitolul lichide, adică bere – ce ma interesează pe mine, i-am prins putin cam nepregătiți. Au contract cu Ursus, așa că găsești Ursus la toate dimensiunile, Peroni, Stela și încă 3-4 beri „casual” pe care nu le mai tin minte. Din fericire, pentru mine, am gasit în meniu și o nemțească nefiltrată care a salvat seara 😛

La o bere nemțească într-un pub englezesc, ce poate să meargă daca nu un Fish and Chips ca la mama lui. Doar că bucătarul de la London Pub și-a dat puțin cu reclama în cap. Anca a vrut să își aducă aminte de Londa și a comandat o portie, dar peștele i-a adus aminte repede repede că suntem totuși în Romania. În schimb am văzut niste burgeri care arătau destul de bine și pe care aș vrea sa îi încerc.

De marea de fum nu zic absolut nimic, promit.

Una peste alta, localul este ok, din câte am văzut pe pagina lor de facebook au adaugat în meniu și Guinness, așa că neapărat trebuie să le mai fac o vizită sa mănânc un burger și să beau o bere neagră.

 

Prodix

Web padawan

3 Comentarii

  1. Nu am avut NICIODATA Stela la London 🙂 Weissbeer-ul despre care vorbesti se numeste Konig Ludwig si intr-adevar este excelenta. Guiness nu mai aducem insa poti incerca un KL black 😉

  2. Fac mea culpa si zic ca nu v-am mai trecut pragul de ceva timp, insa se poate rezolva lucrul asta.
    Mai ales ca ma tentati cu o bere buna 😛

  3. haha, te astept maine dupa ora 13, intrebi de Irina .. iti mai fac cateva recomandari bune 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *