0

Litoralul romanesc. Mai merita o sansa?

Pentru ca imediat e 1 mai si se deschide oficial si sezonul 2012 pe litoralul romanesc, ma gandesc daca mai merita sa iei macar in calcul o vacanta pe malul romanesc al Marii Negre. Desi lucrurile s-au mai imbunatatit un pic in ultimii ani, statiunile noastre nu stau tocmai bine la capitolul „imagine”. Asadar, ce alegem: Romania sau Bulgaria?

Daca e sa ne luam dupa toate stirile pe care le vedem la televizor, Bulgaria castiga detasat: conditii de cazare si servicii mai bune, preturi mai mici, atitudine prietenoasa. In ultimul timp au cam disparut si stirile cu furturi de masini din parcarea hotelurilor asa ca balanta pare sa se incline din nou spre vecinii de la sud de Dunare.

Litoralul romanesc are insa si el farmecul lui. Cei care si-au petrecut adolescenta pe plajele din Costinesti si au prins rasaritul de la Obelisc nu prea concep o vara fara vacanta la mare. Adolescentii de atunci sunt probabil familistii de acum si probabil asteptarile sunt altele.

Sezonul litoral 2012 promite sa aduca ceva noutati in acest sens. Timid, tot mai multe hoteluri indraznesc sa introduca mult laudatul concept „all-inclusive”, programele de animatie incep sa-si faca loc si la noi si exista – teoretic – premizele unui concediu reusit si pe malul romanesc al Marii Negre. Ca o noutate pentru 2012 se prezinta si noul Mercur-Minerva Family Club. Cu un nou proprietar, hotarat sa schimbe perceptia turistilor despre serviciile hoteliere romanesti, complexul promite sa vina cu un nou concept, fiind destinat in special familiilor cu copii: servicii all-inclusive, programe de animatie, locuri de joaca pentru copii, etc.

Oricare ar fi decizia pe care o veti lua pentru alegerea destinatiei, va doresc tuturor concediu placut! Ne auzim cu impresii „de dupa”!

Prodix

Web padawan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *