0

Jocuri cu masini mari

Majoritatea copiilor sunt nebuni dupa jocurile cu camioane, tiruri, basculante si alte masini mari din simplul motiv ca oricum si jucariile lor de acasa reprezinta astfel de masini si le face placere sa le vada oriunde s-ar gasi, inclusiv pe calculatorul propriu sau in spatiul online. Nu pot in viata reala sa conduca astfel de masini, unii nu vor putea niciodata, pentru ca iti trebuie un anumit tip de carnet de condus, diferit de cel standard, asa ca copiii prefera sa simta pe pielea lor cu este sa fii la volanul unui tir incercand diverse jocuri cu masini mari. Pe internet, exista o multime de optiuni disponibile pentru tine daca esti interesat sa te joci. O simpla cautare pe google va scoate la iveala mai multe site-uri cu jocuri masini, unele cu intructiuni complexe de joc, altele pur si simplu prea intuitive incat sa mai ai nevoie de alte informatii, pentru a le juca.

In unele jocuri masini ti se cere sa depasesti obstacole dificile, iar pentru a-ti creste punctajul, trebuie sa treci peste cat mai multe dintre acestea fara a-ti rasturna masina. Ceea ce este surprinzator la aceste jocuri, este faptul ca fiecare dintr ele vine cu trasaturi diferite, astfel incat, in orice joc nou, vei gasi o noua provocare neasteptata.

Dincolo de diversitatea optiunilor din joc, mai vei fi placut surprins si de diversele masini la moda pentru care poti opta. Ai posibilitatea sa alegi o voce anume pentru sofer, poti personaliza modelul de masina ales, sau chiar sa il creezi de la bun inceput. Nu uita, cand iti perosnalizezi masina, sa ii adaugi acele piese care iti vor favoriza drumul catre linia de sosire si te vor ajuta sa castigi.

Pentru acel tip de jocuri cu masini mari, care se desfasoara pe un teren cu multe obstacole, alegerea cea mai buna este de obicei o masina 4×4. Exista o multime de modele de masini de teren puternice si pe fiecare dintre acestea le poti adapta la tipul de suprafata pe care conduci, schimbandu-i cauciucurile. Cu aceste modele de masini poti conduce pe timp de iarna, pe santiere deschise, in desert sau intr-un peisaj montan. Bineinteles, poti alege si un model de masina mai mare decat un SUV pentru a invata sa facei diverse manevre si pentru a infrunta masini din catergorii asemanatoare. Un exemplu sunt jocurile cu Monster Trucks.

De obicei pentru a conduce masinile mari nu ai nevoie decat de sagetile de pe tastatura. Si majoritatea acestor jocuri masini cu presupun achizitionarea de softuri specializate sau instalarea lor pe calculator. Le poti juca direct din browser. Tot ce iti trebuie, este o conexiune buna la internet.

In majoritatea cazurilor trebuie sa treci prin mai multe niveluri de joc pentru a ajunge la final. Fiecare nivel presupune un numar de obstacole, care fac inaintarea dificila si jocul cu atat mai interesant. Daca te vei lovi de parapeti sau te vei rasturna, ai oportunitatea sa repeti nivelul respectiv pana iti iese bine. Majoritatea jocurilor nu iti impun un timp standard in care trebui sa termin circuitul sau nivelul, dar sunt si de acest tip daca iti doresti neaparat. In partea de sus a ecranului vei vedea in fiecare moment unde te situezi si cum stai. Iar acest lucru te va ajuta sa determini ce abilitate urmeaza sa iti folosesti pentru a castiga cursa.

 

Prodix

Web padawan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *