0

Doi pași înainte…un mare șut înapoi

De ceva timp încoace cochetez cu ideea deschiderii unui magazin online cu accesorii pentru smartphone-uri, asa că am tot cautat pe net distribuitori/importatori și oferte de preț cât mai bune.

Astăzi am ajuns și pe pagina importatorului exclusiv al mărcii MOMAX in Romania, unde aflu că pentru a deveni partener tot ce trebuie să fac este să îmi creez un cont la ei pe site . Zis și făcut. Nu trec 5 minute că primesc un mail prin care mă roagă să le trimit și o copie după certificatul de înregistrare al societății. Again, zis și făcut.

Vine si al doilea mail prin care sunt înștiințat de un Account Manager că de la ei pot achiziționa produse numai societățile care au ca obiect de activitate comerțul cu produse IT&C. Adică dacă eu am ca obiect principal întreținerea și repararea calculatoarelor iar printre cele secundare și cea de comerț cu componente de calculator și echipamente periferice, pur și simplu nu mă încadrez domnule ca posibil partener al lor.

Pe finalul mailului sunt făcut și prost (mai subtil așa) că nu am citit secțiunea lor de FAQ cu 3 răspunsuri amărâte, reamintindu-mi că societatea Momax Networs Srl este furnizor en-gross și nu vinde către utilizatorul final.

 

Prodix

Web padawan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *