1

Concediu 2013 : mare sau munte?

Ti-ai facut planuri pentru concediul de anul acesta?   Ce fel de concediu preferi? Iti place sa ai un concediu activ , la munte,sa faci drumetii,   sa te bucuri de aerul curat si de frumusetea varfurilor semete ale muntilor sau preferi confortul oferit de un concediu pe litoral la un hotel ce ofera servicii all inclusive?

Daca alegi concediul la mare atunci cele mai bune oferte raportat la pretul si calitatea servicilor le gasesti  fie pe litoralul bulgaresc  fie pe cel romanesc.  Daca te grabesti si iti faci rezervare la agentia de turism Paradis Tours pana la 31 martie inca poti beneficia de reduceri de pana la 30% pentru litoralul romanesc si de 20% pentru unele hoteluri de pe litoralul bulgaresc . De exemplu daca iti alegi un hotel din Albena pe langa reducerea de 20% ai gratuitate pentru primul copil (0-12 ani) , 2 sezlonguri si o umbrela.

Spre deosebire de anii trecuti si hotelurile de la noi incearca sa atraga cat mai multi turisti prin oferte all inclusive. De exemplu prin programul “litoralul pentru toti” poti beneficia de un sejur minunat all inclusive la Complex Mercur Minerva din Mamaia cu numai 759 ron de persoana. Acest pachet este dedicate 100% famillilor cu copii.

Perioada optima pentru concediu (din punctul meu de vedere) este sfarsitul lunii iunie – incepul lunii iulie, din mai multe motive. Motivul principal este ca preturile sunt mai mici in aceasta perioada (spre deosebire de varful sezonului atins in luna august) si in plus nu este atat de aglomerat (atat pe plaja cat si in statiuni in general).

Dar poate te-ai plictisit de Romania sau Bulgaria. Poate vrei un concediu combinat: cateva zile la mare plus o escapada la munte . Atunci iti recomand Grecia. Poti alege sa urci pe muntele zeilor, muntele Olimp. Dupa ce ti-ai consumat energia pe frumoasele poteci montane  te poti relaxa in una din statiuniile de pe litoralul grecesc aflate in apropiere (Paralia Katerini ,Olympic Beach sau Nei Pori).

In speranta ca v-am oferit cateva bune idei pentru concediul de anul acesta va invit sa va faceti cat mai repede rezervare pentru a putea benefia de reduceri.

Prodix

Web padawan

Un comentariu

  1. De cand cautam aceasta informatie. Acum m-am dumirit. Se vede ca v-ati documentat inainte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *