0

Ce s-a intamplat?

A trecut ceva vreme si o zic cu rusine : nu am mai scris nimic aici.

Daca ar fi sa punctez ce s-a mai intamplat in ultima vreme ar fi ca am fost la Calarasi la nunta unui bun prieten (cel mai bun), dupa care am dat o fuga la munte cateva zile cu Anca si niste prieteni din Constanta. A fost misto, am prins vreme buna, main event-ul minivacantei a fost de departe parcul „Parc Aventura” din Brasov.

Mi-am rupt mainile prin copaci, mi-am blestemat zilele state in fata calculatorului pentru ca m-au lasat cu conditie fizica undeva aproape de zero, dar a fost super bestial. Daca aveti ocazia sa mergeti nu ezitati, eu abia astept sa mai ajung iar in Brasov sa le fac o vizita. Intrati pe site sa va faceti o idee unde am suferit :))

Dupa ce s-a terminat escapada, am revenit in Constanta unde nu prea am avut parte de cine stie ce „aventuri”: momentan lucrez sa termin site-ul Ancutei de traduceri autorizate,  iar acum 2 zile  un client a ales sa suspendam colaborarea, pentru o perioada, din cauza problemelor financiare… in concluzie cred ca e timpul sa trec la vanat proiecte pe GAF sau Elance.

Prodix

Web padawan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *