5

A venit vacanta..

Mai e putin si incep numaratoarea inversa..Barcelona here we come :D. Anul acesta 1 Mai-ul Muncitoresc vine cu o vacanta mai speciala pentru mine si pentru Anca: schimbam Valea Prahovei pe tinuturile mai insorite ale Spaniei.

Am gasit cazare super din punctul de vedere al raportului pret-calitate: 4 nopti si cinci zile, intr-un apart cu 2 camere dotat cu toate utilitatile necesare, intr-o zona buna a Barcelonei ne-a ajuns 474 euro (da, patru persoane, 4 nopti, 474 euro).

Planul initial era o calatorie placuta de aprox. 3 ore cu avionul pana in Barcelona, dar ne-am razgandit si am decis sa facem un mini tur al Italiei si Frantei in drum spre Spania..Vom merge cu masina, vom trece prin Austria, Budapesta, Gratz, trecem apoi in Italia, unde vom petrece o zi romantica in Venetia dupa care vom inopta la Genova. Ajungem apoi in Franta unde o sa ne petrecem o zi pe Coasta de Azur, in statiunile exclusiviste sinonime cu bogatia si celebritatea, Cannes si Monaco, dupa care vom continua cu Montpellier, iar pe 28 vom ajunge in Barcelona.

Incepand cu 28 aprilie si pana pe 3 mai, ne vom petrece 5, vizitand si bucurandu-ne de tot ce are mai frumos Barcelona de oferit. Nu am reusit sa ne facem un traseu..sunt atatea de vazut..dar sunt cateva obiective turistice pe care cu siguranta nu le vom rata: eu cu Sebi ne vom instala la Camp Nou, stadionul FC Barcelona, iar fetele abia asteapta sa vada Sagrada Familia.

Detalii despre locurile vizitate, drum, etc. promit sa ofer la intoarcere, sau direct de pe drum deoarece se pare ca nu esti in trend daca nu scrii pe twitter !!!

Prodix

Web padawan

5 Comentarii

  1. Eram curioasa sa vad un post din vacanta… Mai astept 2-3 zile pana ajungi in frumoasa noastra tarisoara…

  2. 🙁 Gata s-a terminat vacanta. Maine o luam inapoi spre casa. In fiecare zi eram plecati de la 9 dimineata pana noaptea la 11, 12 si nu mai aveam chef de scris.

    Hai ca vin in tara si ne apucam de lucru!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *