5

2012 – sfarsitul scenaristilor

Am reusit sa merg si eu la cinema cu cativa prieteni  sa vedem mult asteptatul 2012. Dupa 3 sapamani de cand a ajuns la cityplex in Constanta, am prins si noi locuri in sala, pe un rand unde nu imi stricam vederea si imi rupeam gatul uitandu-ma in sus 2 ore,  asa cum ne punea domnisoara de la bilete dandu-ne locuri pe randurile 1 sau 2.

Buuun. Aveam bilete, floricele, suc si o pofta imensa sa vad un film bun.  Dupa cum a inceput si dupa ce mai auzisem de la 2-3 prieteni care au avut marea inspiratie sa il vada acasa, ma asteptam sa nu se ridice la astparile mele, dar chiar asa sa pierd 2 ore si 30 de minute uitandu-ma la o aberatie de film nu mi-am inchipuit!!!

Tot filmul e plin de efecte speciale vrac, dialoguri idioate, glume si mai idioate, mai multe efecte speciale si cativa actori cunoscuti care au crezut ca mai scapa de suma ce trebuie platita la fisc daca accepta sa joace in filmul anului.

The day after tomorrow a fost net superior. Si nu mai imi aduc aminte acum alte filme cu acest subiect, dar sigur sunt multe care se uita de sus la mega prostia de 2012.

Prodix

Web padawan

5 Comentarii

  1. Subscriu. O idiotenie de film. Subiectul a fost bun, si ideea in sine, dar tras de par la efectele speciale. Adica bun film, dar totusi, un film bun, daca nu se vrea a fi stiintifico-fantastic, trebuie sa ramana ancorat in realitate. Ma rog, de obicei filmele astea pentru care se face mare tam-tam nu sunt bune.

  2. Da-mi voie sa te contrazic:filmul a fost suuuuuuuuper.Am fost si eu la cineva cu niste true friends forever si ne-a placut maxim.In fine..cine-i pretentios…face figuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *