0

Taverna Sarbului Constanta

Vinerea trecuta am ajuns in sfarsit si eu la Taverna Sarbului…am tot auzit vorbindu-se de acest restaurant…mancare buna, tot felul de platouri, muzica de petrecere…Asa ca vineri mi-am luat prietenii si am luat masa acolo.

Ce am apreciat in primul rand este faptul ca au parcare. Nu stai sa te mai invarti, sa cauti loc pe vreun trotuar..deci pentru asta au o bila alba. Inca una mai primesc pentru aspectul interior si exterior al restaurantului: ingrijit, cu gust, spatios, aerisit, curat. Au garderoba, ceea ce este foarte ok mai ales iarna..nu mai stai cu haina spanzurata de scaun.

Vineri cand am iesit noi a fost spectacol Proconsul..nu am stiut, nu am avut rezervare, asa ca ni s-a oferit masa in salonul de la parter si am privit concertul (doar imagine, normal :P) la tv.

Acum, in ceea ce priveste meniul. Nu pot sa zic ca m-au impresionat cu ceva: mancaruri traditionale..preturi cam piperate..si cam atat. Daca ar fi sa mai merg vreodata la Taverna Sarbului, cu siguranta nu va fi numai pentru mancare.

Servirea..hmm, nu vreau sa par fitos, dar avand in vedere ca era chiar aersit salonul de jos (maxim 6-7 mese la vreo 2-3 ospatari), ospatarul nostru a uitat de 2 ori sa-mi mai aduca ce comandasem de la bar..Mancarea ni s-a adus destul de repede..acum nu stiu daca este o regula sau daca am avut noi noroc ca nu era aglomerat. Mancarea semana cu pozele aferente din meniu, a fost buna si atat!

Taverna Sarbului in general..: un local dragut, spatios, recomandat celor care apreciaza muzica de petrecere si mancarea “grea”.

sursa imagine

Prodix

Web padawan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *