3

Pizza in Constanta

Da, da,  stiu ce o sa ziceti: O alta pizzerie in Constanta !!! Bun, si cu ce ar putea fi mai diferita Pizza Caliente fata de cele deja existente de pe piata? De ce as comanda de la pizzeria Caliente?

Pai in primul rand daca va pasa ce mancati si doriti ceva de calitate, cu siguranta produsele pizzeriei Caliente din Constanta se vor ridica la inaltimea asteptarilor dvs. Pizza Caliente foloseste numai ingrediente proaspete si de calitate, iar dovada sunt clientii dintr-o gama foarte variata: copii, parinti, bunici se bucura impreuna de gustul savuros si sanatos al pizzei si meniurilor gatite cu experienta, profesionalism si o atentie deosebita pentru clienti.

Se spune ca cea mai buna dovada este oglindita de serviciile si produsele pe care le oferi clientilor, asa ca aveti incredere si sunati acum la pizza Caliente pentru a va convinge de calitatea si savoarea unei pizze bine facute!

Si cum intreaga activitate a pizzeriei Caliente este orientata catre satisfacerea clientilor, va puteti bucura de ofertele lor speciale:

  • pizza 1+1 gratis – la orice pizza comandata primiti inca 1 gratis egala ca valoare
  • la orice oferta de pizza xxl primiti 2 sosuri gratis
  • la orice meniu primiti o cola si o clatita gratis

Intrati acum pe pagina lor de facebook, dati-le un like si veti putea participa la concursurile organizate de ei sau pentru a afla de cele mai noi si mai delicioase oferte.

Prodix

Web padawan

3 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *