9

Numar de telefon deranjamente RDS Constanta

Daca ramai fara semnal la tv sau conexiune la internet si vrei sa injuri pe cineva de la RDS, nu gasesti numarul pentru deranjamente din Constanta in primele 4-8 rezultate pe google. Asa ca l-am scris eu aici 😛

 

0341.400.401

 

Prodix

Web padawan

9 Comentarii

  1. Cataline, multumesc pentru numar frate. Dau o bere cand treci prin Tomis 3. Nu e de mirare ca isi pierd clientii magarii astia. Dupa ce ca e un singur numar pana si ala e ascuns, iar cand suni iti raspunde un robot care te pune in asteptare cu o melodie de ti se strepezesc dintii. La asa tara, asa serviciu.

  2. Buna..Pentru ca nu am avut tel 3G mi a fost oprit semnalul iar acum cand am tel nu am internet. Rog sa mi se rezolve problema .Am sunat si la relatii cu clientii si am asteptat si 30 min dar operatorii sunt ocupati.Multumesc..

  3. Dragos, sorry dar ti as dori sa alegi o alta firma.eu am avut altii si nici chiar o problema cu netul nu mi face griji.la rds apar repede si dau mai mult de doi bani pe tine fata de altii 🙂

  4. Frate la Rds rcs o remediere de semnal , durează 2 zile , nu ai cui sa spui vorbești singur , chiar nici pe opc nu îi interesează.

  5. Multumesc mult ….aveti mare dreptate ….am cautat in disperare un nr.de la deranjamente si fara nici un succes….
    Salvarea a venit de la dvs.MULTUMIM!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *