6

Taverna „La Ruine”

Da, domnule, uite ca se poate si in Calarasi!

Incep sa apara localuri dragute, cu bun simt unde poti sa stai sa savurezi o cafea sau o bere ascultand muzica buna. Sunt putine, le numeri pe degetele de la o mana, dar se inmultesc incet incet.

Ultimul care a intrat in bussines (sau l-am descoperit eu asa tarziu) este Taverna „La Ruine”, situat pe strada Prelungirea Bucuresti (nu stiu nr.), aproape de Primarie,  pe diagonala cu locul unde se platesc taxele si impozitele.

Deschis doar de 2 luni, localul este amenajat asemenea unui irish pub. Ambianta, tablourile, obiectele decorative imprastiate peste tot, scaunele si mesele, muzica, proprietarii, toate incearca sa aduca putin din acea atmosfera irlandeza care o vedem in puburile lor. Si chiar reusesc.

In seara cand am fost, am ascultat melodii cantate la chitara de catre 4 persoane care erau la o masa. Ulterior am aflat ca au fost invitati de proprietari si ca fac parte dintr-un grup care canta folk.   Am ascultat cantece de la Phoenix, Paula Seling, Nicu Alifantis, etc.

Din pacate nu am facut nicio poza ca sa pun aici.

Nu pot decat sa ma bucur de astfel de initiative pentru Calarasi. Asa ca nota 10 pentru Taverna „La Ruine”.

Prodix

Web padawan

6 Comentarii

  1. Pingback: ogedubycorese
  2. Laudabila initiativa… Chiar am sa merg zilele astea. Sper ca burtosii manelisti cu cefe grase sa stea departe.

  3. Catalin, nu stiu daca ai primit berea, dar stiu ca fiul meu, Robert, a primit din partea patronului o dedicatie muzicala in local :))Este incantat de localul diferit si unic, de aceea vrea sa faca revelionul acolo.

  4. Patronii sunt niste oameni de nota 10. Am primit si berea si m-am simti excelent de fiecare data cand am mers acolo.
    Acum am inteles ca de curand a fost si revonat si au mai improspatat atmosfera de pub.

  5. SUPERB…RENOVAT STIAM DE EL UN LOC IDEAL UNDE SE POT INTALNI SI CEI CATIVA MOTOCICLISTI DIN ORAS…Avem doua roti la sol e mereu una din ele, avem un motor si o viata intreaga fara portiere, avem demnitate ingenunchem doar in viraj, avem urlete in pistoane in loc de basi in porbagaj…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *