Despre mine

i am what i amMa numesc Prodan Catalin sunt un taur incapatanat de 27 de ani nascut in Calarasi, stau momentan in Constanta, si am terminat facultatea de Matematica-Informatica la Universitatea Ovidius din Constanta.

In timpul facultatii mi-am deschis o firma si de atunci lucrez ca freelancer ca programator web.  Mai multe detalii gasiti pe newpixel.ro

Pasiunea pentru calculatoare a inceput undeva prin clasa 1-a sau a 2-a nu mai tin minte exact cand mi-a cazut pe mana un HC (parca se numea) fiind dragoste la prima vedere :).  Cu internetul am socializat chiar de la inceputurile lui (cand a parut in Calarasi), iar pasiunea pentru pagini web + prorgramare + design a venit prin anii facultatii si de atunci nici ca a mai plecat.

Am facut si ceva sport (baschet) aproape 5 cinci ani – jumate la Calarasi si jumate la Constanta. Sunt fan LA Lakers de cand ma stiu iar Kobe e jucatorul preferat.

Cand nu sunt la calculator, lumea reala o impart cu prietena, pe nume Anca, care are grija ca relatia sa nu duca lipsa sau sa faca exces de nimic. 😀

12 Comentarii

  1. Trebuia sa mai treci „antrenor” de baschet la fete. Le puneai pe fete sa alerge si sa faca sarituri, k sa le vezi matale tzatzanele cum zburda.

  2. Salutare!! Mai avem unul care se ocupa cu accesarea de fonduri europene in Constanta. Daca nu esti tu acela 😛

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *